Om os

Kære heste ven!Gennem mere end 35 år har vi produceret hestefoder af premium kvalitet. Siden grundlæggelsen af selskabet i 1972 har vort fokus altid været rettet mod produktion af hestefoder af højest mulige kvalitet. Høj kvalitet og service, såvel som tillid fra vore kunder har gjort til en af de mest succesfulde producenter af hestefoder. En målrettethed og tillid der forpligter – hver dag.

Vi udvikler konstant vore produkter i samarbejde med specialister indenfor heste ernæring. Vore medarbejdere modtager løbende uddannelse og træning og er derfor i stand til at give dig kvalificeret og kompetent rådgivning.

For vore kunder er det vigtigt med en individuel rådgivning. For at kunne yde en kvalificeret rådgivning er det vigtigt at kende svarerne på en række spørgsmål. Den generelle pasning? Hvor ofte og i hvilket omfang er hesten i træning? Hestens alder? Er der specielle forhold der gør sig gældende og som der skal tages hensyn til I en fodringsanbefaling?

Vort mål er trivelige og sunde heste! I vores bestræbelser på at nå dette støtter vi os ikke kun til de bedst mulige råvarer, vore fabrikker er også certificeret efter GMP+. Certificeringen betyder kontrol og dokumentation i alle produktionsprocesser, fra råvarer til færdigvarer. GMP+ mærket på vort hestefoder er din garanti for den højest opnåelige kvalitetskontrol.

Jeg håber at du vil tage godt imod det nye Produktkatalog 2009. Og husk du er altid velkomme til at tage kontakt til os, hvis der skulle melde sig nogle spørgsmål.

De bedste hilsner, Heinrich Eggersmann & Team